EN

Здрави зъби
завинаги

В Sky Dental Clinic вярваме, че всеки човек заслужава красива и здрава усмивка!

За да осигурим лечение от най-високо равнище, ние създадохме специална дентална програма "Здрави зъби завинаги", която ви гарантира безупречна усмивка, в рамките на следващите 10 години. В основата на програмата стои вярването, че разрешаването на денталните проблеми трябва да се случва във възможно най-ранен етап. Програмата включва елиминиране на всички съществуващи проблеми и изготвяне на индивидуален план за дентална грижа, график и напомняне за посещения, както и съвети за по-добра грижа за зъбите. Всичко това дава гаранция за отлично дентално здраве в дългосрочен план.

Профилактика Профилактика

По статистика 70% от българите страдат от гингивит или пародонтоза. Гингивитът представлява възпаление и кървене от венците, а пародонтозата е възпаление на костта и венците, съпроводено с кървене, лош дъх, оголване на зъбите и тяхното последващо разклащане и падане. Зъбите и венците са една система, която е взаимосвързана и при възникнали проблеми в единия елемент, другият се засяга неминуемо. Денталната профилактика включва:

  • Преглед и почистване на зъбите;

  • Преглед и почистване на венците.

Зъбната профилактика сама за себе си служи за диагностициране на наличието на кариеси, отчупвания, пукнатини или друг вид дефекти по зъбите. Почистването на плака и зъбен камък е от първостепенна важност за профилактиката на венците. Здравите венци са гаранция са здрави и чисти зъби и красива усмивка.

Гаранция Гаранция

Ние поемаме ангажимент за вашите здрави зъби и венци.

  1. Пет години гаранция - след приключване на план на лечение, изготвен и изпълнен от нас, ние даваме 5г. гаранция на нашата работа, при условие, че идвате редовно на всеки 4 или 6 месеца, за да се погрижите за зъбната хигиена. Така ние можем да окажем нужната профилактика на венци и зъби и ако има проблем - той да се отстрани за наша сметка в рамките на първите 5 години.

  2. Профилактична програма - при присъединяване към нашата профилактична програма “Здрави зъби завинаги” ние изготвяме индивидуална профилактична програма, с която гарантираме, че вашата поддръжка по съзъбието няма да струва повече от 150 лв. на година, извън абонамента за почистване. За целта ще е необходимо да правите посещения при нас на всеки 4 или 6 месеца, за да могат лекарите ни да извършат преглед и диагностика. Абонаментната цена за почистване е 300 лв. на година.

Условия Условия

  1. Гаранцията важи за корони върху зъби и импланти, мостове, фасети, керамични вставки и пломби, извършени от екипа на Sky Dental Clinic, за които имате касов бон или фактура и направена пародонтална карта при нас. Гаранцията отпада, ако сте известен/а с обаждане или SMS и пропуснете посещение за почистване на зъбен камък и плака, което е ключово за вашите зъби и венци.

  2. Гаранцията важи при направен щателен преглед, пародонтална карта и панорамна снимка (при нужда може да бъде назначено и друго рентгенографско изследване).

  • При установяване на проблемни зъби се изготвя план на лечение и пародонтална карта. След неговото изпълнение важи по-горното условие в точка 1.

  • При установяване на здраво съзъбие или лечение, проведено в друга клиника, което не изисква корекция, тогава ние ви гарантираме, че няма да се наложи да платите повече от 150 лв. Всичко това се случва след заплащане на абонамент и редовни почиствания на 4 или 6 месеца през годината и при условие, че не се появят извънредни обстоятелства.

  • Извънредни обстоятелства - падане по невнимание, чупене на зъби или челюсти, външен удар, причиняващ вреда или друг вид щета по челюсти, зъби и венци.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече