EN

Лечение
в рамките на три дни

Sky Dental Clinic разполага с всичко необходимо да разреши денталния ви проблем в рамките на 3 дни. Бързата и добре планирана работа на отдадения ни екип професионалисти, както и наличието на рентгенова диагностика и дентална лаборатория ще превърне пътя към здравата и красива усмивка в лесно и комфортно преживяване. Клиниката е оборудвана с високотехнологична и утвърдена апаратура, която е гаранция за безопасност, минимална инвазия, безболезненост и оптимални резултати.

Инлеи Пломби

Основните фактори за правилното поставянето на зъбните пломби са:

  • Висококачествен материал;

  • Използването на кофердам;

Белите пломби в Sky Dental Clinic се изработват от един от най-висококачествените материали (фотополимер) на пазара, който възстановява функцията и естетиката, като има и профилактичен ефект по отношение на запазване на цялостта на зъбите. Всяка пломба се прави без ролки, под кофердам - гумено платно което осигурява необходимата сухота (която е ключов елемент за залепването и дълготрайността на пломбата), стерилността и прегледността на оперативното поле, докато пациента си преглъща спокойно под платното.

Комбинацията от изолация с кофердам и пломбирането с най-висок клас фотополимер на зъбите е златен стандарт в Щатите и Европа и е доказано ефективен в дългосрочен план. Само по този начин пломбата издържа дълги години и пациентът може да се храни, без да му влиза храна между зъбите и може да почиства зъбите с конец, без страх, че пломбата ще падне от конеца.

Лаборатория Лаборатория

Разполагаме с модерно оборудвана зъботехническа лаборатория, която отговаря на най-високите стандарти в сферата на денталните технологии и майсторство. Специализирали сме в дигиталната стоматология и използваме най-актуалната зъботехническата апаратура и инструменти. Благодарение на висококвалифицирания екип от специалисти създаваме продукти с изключителна здравина и качество. Отдадеността, дългогодишният ни опит, както и непрекъснатото повишаване на квалификацията на нашите керамисти и протезисти ни позволяват да осигурим безупречни резултати и максимална прецизност в изработката на високо естетични решения.

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече